Ο αγώνας του 1.5Km με υψομετρική 120μ, απευθύνεται σε μόνο παιδιά, μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.

Τόπος, ημ/νία και ώρα διεξαγωγής

Ο αγώνας για το έτος 2017, θα διεξαχθεί στις 1 Οκτωβρίου, στις εγκαταστάσεις του MILIAS CAMPS VILLAGE στη Γραβιά. Ωρα εκκίνησης του αγώνα του 1.5Km είναι 10:45 το πρωί. Μετά το τέλος του αγώνα, οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε δραστηριότητες και θα ακολουθήσουν συγκεκριμένο πρόγραμμα υπό την επίβλεψη των γυμναστών και ειδικών στους αθλητικούς χώρους της MILIAS CAMPS (αναρρίχηση, πισίνα, τοξοβολία, skateboard στο half pipe κ.α.)

Περιγραφή διαδρομής

Η διαδρομή ξεκινάει από τις εγκαταστάσεις του MILIAS CAMPS VILLAGE και ακολουθεί κυκλική πορεία γύρω από τις εγκαταστάσεις με συνδυασμό μονοπατιού και δασικού δρόμου. Τερματισμος στις εγκαταστάσεις του MILIAS CAMPS VILLAGE.

Κόστος συμμετοχής, πληρωμή

Το κόστος συμμετοχής του αγώνα είναι 15 ευρώ και περιλαμβάνει εκτός του αγώνα και όλες τις επιπλέον δραστηριότητες που αναφέρθηκαν παραπάνω (αναρρίχηση, πισίνα, τοξοβολία, skateboard στο half-pipe). Λεπτομέρειες για τον τρόπο πληρωμής θα βρείτε στη δήλωση συμμετοχής.

Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή είναι η έγγραφη συγκατάθεση του γονέα, σε δήλωση που θα δοθεί την ημέρα του αγώνα από τη Γραμματεία.

Διαδρομή, προφίλ